De directie:

 

Hallo, mijn naam is Erik Klasens en ben de eigenaar van Klasens Kraanverhuur voor al uwgrond- weg- en waterbouw. Ik ben van jongs af aan al met machines en grondwerkzaamheden bezig, dat is ook één van de redenen dat ik heb besloten mijn eigen bedrijf hierin te beginnen.

 

Loopbaan & Ervaring:

(bekijk hier de certificaten)

 

In 1997 heb ik mijn opleiding Landbouwwerktuigentechniek afgerond met een diploma, daarna heb ik in 1998 mijn opleiding Motorvoertuigentechniek afgerond met een diploma.

 

In 2000 heb ik de opleiding tot Machinist Hydraulische Graafmachine en Wiellaadschopafgerond met een diploma en een eurocertificaat voor het bedienen van Bouwmachines.

 

In 1998 ben ik begonnen met werken bij een aannemer in de grond- weg en waterbouw en heb daar tot begin 2010 alle voorkomende werkzaamheden gedaan. Daar versta ik onder, grondwerker, stratenmaker, opperen, rioleren, het bedienen van shovels en het bedienen van kranen. Dit laatste heb de laatste 8 jaar hoofdzakelijk gedaan, met afwisseling van 1 van de andere werkzaamheden. Ik ben met mijn eigen zaak begonnen omdat ik wat anders wil en het mij van begin af aan altijd wat heeft geleken om een eigen bedrijf te hebben. Ik verhuur mij in hoofdzaak met kraan, maar ben ook wel in voor andere werkzaamheden in de grond- weg- en waterbouw!!!!

 

Wij staan voor kwaliteit, netjes en nauwkeurig werken en natuurlijk vakmanschap!!!!

 

Visie:

Op een nette manier en met verstand van zaken tegemoetkomen in de wens van de klant. Dit met als resultaat dat de verwachtingen van de klant zijn overtroffen en dat het geleverde werk aan alle eisen voldoet. Wij staan voor wat we zeggen en wij doen wat we afspreken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *